Over mij

Wie ben ik ?

Hallo,

Ik ben Marijke, zangcoach en zangeres. 

Sinds 2020 heb ik mijn eigen zangstudio opgericht waar ik jullie van harte welkom heet! Voor ik zangdocente werd, heb ik al redelijk wat muzikale stijlen 'doorzongen' ; klassiek, pop, rock, metal,... met de nodige technieken (Belcanto, CVT, EVS). 

Enkele jaren terug besliste ik om me bij te scholen tot docent. Die kans kreeg ik door een beurs te winnen voor de opleiding bij het Universal Voice Institute te Amsterdam. Inmiddels ben ik afgestudeerd als Universal Voice Master Teacher. Omdat ik het belangrijk vind om up-to-date te blijven in de nieuwste ontwikkelingen, ben ik onlangs gestart aan de internationale opleiding Modern Vocal Technique en heb ik een studie rond 'Trauma and Voice' gedaan. Dankzij al deze zang- en stemtechnieken kan ik je helpen om een betere én gelukkige zanger(es) te worden.  Mijn hart maakt telkens een sprongetje als ik luister naar de vooruitgang van mijn leerlingen!  

Als zangeres ben ik heel erg 'allround' doordat ik zoveel muziek leuk vind om te zingen.  Op het podium kies ik graag voor de uitdaging en zing ik graag voor metalbands en het acoustisch duo 'Sweet Metal Magic'. Maar vergis je niet, regelmatig sta ik hier in het woonzorgcentrum geweldige soulnummers tot opera te zingen. Ik ben (al zeg ik het zelf) heel goed in high belts en low grunts en mensen met de nodige portie humor tot het juiste geluid te krijgen.

Tot slot; erg belangrijk: ik bijt niet! (behalve in mijn eten)

Hopelijk zie ik je snel in 1 van mijn lessen!

Groetjes,

Marijke©2021 Zangstudio Vocal Loca / Geen valse noten werden gezongen bij het maken van deze site.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin